Wielandtautos

Wie zijn wij

Over ons

Wielandt auto's

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf. We streven naar een uitstekende klantrelatie en willen voor u ALTIJD het beste! Wielandt auto’s is opgericht in 2016 door Luke Wielandt. Na 4 jaar ervaring sprong hij in het diepe en het pakte goed uit. Ook Robert Wielandt is betrokken bij het bedrijf, als allesweter kan hij hier en daar bij springen. Wielandt auto’s wilt voor iedereen wat in het assortiment hebben. Van dure sportieve auto’s naar low budget auto’s, alles is mogelijk hier! U kunt natuurlijk ook uw auto inruilen of verkopen hier.

Ervaring

Zelf ben ik begonnen bij RAS Raalte. Hier heb ik veel auto ervaring opgedaan. RAS Raalte was het bedrijf van mijn vader tot dat ik het overnam. Hij is daar supertrots op en ook werkt hij er nog steeds. Zelf hebben wij samen meer dan 25 jaar ervaring in de autobranche.

Luke wielandt

Hallo, mijn naam is Luke Wielandt en ik ben de trotse oprichter van Wielandt auto’s. Ik vind het persoonlijk heel leuk om met auto’s bezig te zijn. Ik vind het belangrijk dat iedereen beschikt over een goede auto. Zelf weet ik er alles van als auto’s kapot gaan en ik weet hoe irritant dit is. Vandaar dat ik Wielandt auto’s begonnen ben. Ik wil iedereen de super auto geven waar hij of zij naar verlangt! Kom gerust langs voor een babbel in de showroom!

U bent van harte welkom in onze showroom

Auto's voor iedereen